Even voorstellen

JWH Techniek Beilen

Na een groot aantal jaren werkzaam te zijn geweest op het gebied van veiligheid van o.a. kleine blusmiddelen, noodverlichting en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) kreeg ik de kans om te starten als zelfstandig ondernemer.

Gewapend met een schat aan kennis en ervaring en een zorgvuldig opgebouwd netwerk van ter zake kundige vakmensen, richt ik mij als volledig gecertificeerd Keurmeester thans op het keuren van elektrische arbeidsmiddelen, draagbaar klimmaterieel, rolsteigers, valbeveiliging.

De voor het keuren noodzakelijke reparaties zoals vervangen van aansluitsnoeren en contactstoppen (stekkers) van elektrische arbeidsmiddelen, het vervangen van trapdoppen bij ladders en trappen en het leveren van borgpennen bij rolsteigers kunnen worden uitgevoerd tijdens de keuring. Andere noodzakelijke reparaties kunnen in overleg worden uitgevoerd in mijn werkplaats.

JWH Techniek richt zich ten aanzien van het keuren op allerlei bedrijven die aan periodieke keuringen moeten voldoen. Te denken valt hierbij aan aannemers, werkplaatsen, hoveniers, laboratoria,scholen, zorginstellingen, productiebedrijven, schilder- en glazenwassersbedrijven enz. Deze keuringen komen vaak voort uit de behoefte om aan verschillende normeringen te voldoen zoals VCA- of ISO certificering. Deze certificering wordt vaak geëist door ondernemingen die andere bedrijven voor werkzaamheden inhuren. Het periodiek keuren van de gebruikte arbeidsmiddelen is een vast onderdeel van bovengenoemde certificeringen.